Un urmărit general a fost reţinut de poliţiştii de frontieră în Vama Porţile de Fier I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bărbatul a fost reţinut în Vama Porţile de Fier I
bărbatul a fost reţinut în Vama Porţile de Fier I

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră un cetăţean român, care era urmărit general din luna octombrie a anului 2011.

În seara  zilei de 17 iulie, la ora 21.35, s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control a documentelor de călătorie cetăţenul român, N. Ionuţ, în vârstă de  34 de ani, din municipiul Paşcani.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele lui  N. Ionuţ există un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, acesta fiind căutat din data de 24.10.2011 pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice", a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite