Un tânăr găsit mort în baie de un prieten la Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru, tânărul decedat FOTO Facebook
Alexandru, tânărul decedat FOTO Facebook

Tragedie în această noapte într-o familie din Drobeta Turnu-Severin, un tânăr de numai 20 de ani a fost găsit de un prieten în stare de inconştienţă în baie, la numai câteva minute după ce veniseră dintr-un club. Prietenul tânărului a sunat la 112 şi a chemat imediat o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăr, deşi au încercat să-l readucă la viaţă mai bine de o jumătate de oră.

Tânărul locuia de mai multă vreme singur pentru că părinţii săi sunt plecaţi la muncă în străinătate. Noaptea trecută a fost în club cu mai mulţi prieteni, iar spre dimineaţă a plecat cu unul dintre ei spre casă de unde vroia să-şi ia ceva de acasă. A urcat în apartament, iar prietenul său a rămas să-l aştepte jos. Numai că atunci când a văzut că nu mai vine a urcat după el. Când a deschis uşa la baie a încremenit, băiatul zăcea pe jos, inert. A sunat imediat la 112 şi a chemat Ambulanţa. Vecinii spun că băiatul era liniştit şi nu a făcut niciodată probleme.

Medicii l-au resuscitat 45 de minute pe tânăr, dar fără succes. Ei spun că nu miroasea a alcool şi nici nu avea pe braţe semna că ar fi consumat droguri, dar suferea de un astm bronşic.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, în urma căreia se va stabili cauza decesului. Medicii vor constata şi dacă nu cumva tânărul a consumat substanţe interzise, sau dacă pe fondul oboselii acumulate a făcut un infarct. Părinţii săi vor trebui acum să vină acasă ca să-şi îngroape fiul.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite