Un motociclist a murit pe loc la Piatra Albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa joi în urma unui grav accident de circulaţie, după o liniuţă pe motocicletă. Tragedia s-a petrecut pe pe un drum comunal din satul Piatra Albă, unde  s-a luat la întrecere cu un prieten, cursă care l-a dus direct spre moarte. A scăpat motocicleta de sub control, s-a izbit de un pom pe care l-a retezat, s-a încolăcit pe un al doilea, apoi a căzut lat în şanţ.

Martorii povestesc că prietenul  a trecut glonţ pe lângă el şi apoi a dispărut. Nu s-a gândit nicio clipă să oprească şi să sune după ajutor, chiar dacă victima nu mai avea nicio şansă.

Sătenii spun că tânărul obişnuia să transforme drumul din sat în pistă de concurs. Se pare că acelaşi lucru s-ar fi întâmplat şi în această după-amiază, când s-a înţeles cu un prieten să facă o nouă liniuţă. Câţiva martori i-au văzut gonind nebuneşte fără să ţină cont că îşi pun în pericol şi viaţa lor şi a pietonilor de pe drum. Nenorocirea a fost inevitabilă în această seară, când tânărul a scăpat caii putere de sub control a părăsit carosabilul, a spulberat un pom de 12 cm în diametru, s-a izbit apoi de un gard şi s-a încolăcit pur şi simplu pe cel de-al doilea copac.

Impactul a fost atât de violent că tânărul nu a avut nicio şansă. Casca i-a sărit din cap la circa 8 – 10 metri distanţă. Ca un blestem, şi fratele lui a fost implicat în Anglia într-un accident din care a scăpat cu greu cu viaţă deşi a stat luni întregi în comă. Tatăl lor, preot a murit în urmă cu circa doi ani, după ce s-ar fi îmbolnăvit din cauza accidentului pe care l-a făcut băiatul cel mare.

“Victima a fost preluată de o ambulanţă care a transportat-o la spital, dar firul vieţii sale era deja curmat. Am preluat un pacient de 24 de ani, în stare foarte gravă, în stop cardio-respirator, i-am făcut manevrele de resuscitare, a fost transportat la spital, dar leziunile şi traumatismele sale erau incompatibile cu viaţa”, a declarat Minodora Popescu, medic SJA Mehedinţi.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite