Un contrabandist prins cu maşina burduşită cu ţigări la Prunişor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările confiscate de poliţie
Ţigările confiscate de poliţie

Un contrabandist din judeţul Dolj a fost depistat de poliţie pe raza localităţii Prunişor-Mehedinţi cu maşina burduşită cu ţigări netimbrate. Marfa era ascunsă într-un loc amenajat special în partea din spate a autoturismului.

Poliţiştii au depistat miercuri, în trafic, un autoturism ce transporta 21.000 ţigarete de contrabandă. Acestea au fost confiscate, iar şoferul este cercetat pentru contrabandă cu produse accizabile.

“Astăzi, 18 martie a.c., pe raza localităţii Prunişor, judeţul Mehedinţi, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Dolj. La controlul autovehiculului, poliţiştii au descoperit într-un loc amenajat special în partea din spate a acestuia, cantitatea de 21.000 ţigarete nemarcate”, precizează Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita legală.

De la începutul anului 2015 şi până în prezent, poliţiştii mehedinţeni au desfăşurat 24 de acţiuni pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu produse accizabile, fiind confiscată cantitatea de 150.000 ţigarete, 5,4 kg tutun brut şi 349 litri băuturi alcoolice.
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite