Turnu Severin: 6000 pachete de ţigări netimbrate, confiscate de la un doljean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Bechet a fost depistat, azi-noapte, de poliţiştii mehedinţeni, cu 6000 pachete de  ţigări netimbrate, de provenienţă străină.

Poliţiştii mehedinţeni au continuat acţiunile, în baza planului “White Smoke”, desfăşurat la nivel naţional, pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu produse accizabile, în special a produselor din tutun. În ultimele 24 de ore, au fost confiscate 122.660 ţigarete, de diferite mărci, netimbrate.

Miercuri noapte, la ora 01.12, desfăşurând activităţi specifice, oamenii legii l-au depistat în trafic, pe S. Nină (39 ani), din Bechet- Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Craiovei, din Severin. La contolul efectuat în maşină, poliţiştii au depistat o cantitate de 120.000 ţigarete, netimbrate, de provenienţă străină, pentru care proprietarul nu a putut prezenta documente legale.

"Faţă de cel în cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Lg. 86/2006, întreaga cantitate de ţigări fiind ridicată în vederea confiscării", a precizat inspectorul Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite