Traficanţi de ţigări, anihilaţi de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma unior percheziţii domiciliare, au fost confiscate ţigări, pantofi sport şi petarde
În urma unior percheziţii domiciliare, au fost confiscate ţigări, pantofi sport şi petarde

În baza unor autorizaţii de percheziţie emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Severin, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au descins în mai multe locaţii din Turnu Severin, folosite de traficanţi ca depozite ilegale.

Poliţiştii de frontieră obţinuseră deja informaţii despre existenţa, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, a unor depozite clandestine de ţigări şi produse accizabile deţinute în afara antrepozitului fiscal de persoane cunoscute cu preocupări infracţionale. 

În cursul zilei de marţi, între orele 07.30 –16.00, aceştia au descins, în baza autorizaţiilor de percheziţie, în trei locaţii aparţinând severinenilor G. Ion, G. Adrian şi P. Cătălin.

La percheziţiile efectuate la domiciliile celor trei, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 2404 pachete cu ţigări, marca Fast şi Viceroy, 16 perechi de pantofi sport , precum şi  20 de petarde. Marfa, în valoare de 10.172 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, „G. Adrian şi P. Cătălin sunt cercetaţi pentru contrabandă şi deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriului României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false”.



De asemenea, poliţiştii de frontieră mehedinţeni s-au sesizat din oficiu privindu-l pe G. Ion "pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice şi de către G. Adrian pentru deţinerea, folosirea sau orice alte operaţiuni  cu materiale explozive efectuate fără drept".

Dacă vor fi gasiţi vinovaţi, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 şi 4 ani.

Polițiștii de frontieră au confiscat 7.000 de pachete de țigări de contrabadă
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite