Crimă halucinantă în Mehedinţi. Un bărbat şi-a împuşcat fosta soţie, apoi a încercat să se sinucidă. Incidentul s-a petrecut pe stradă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un bărbat şi-a împuşcat fosta soţie, în plină stradă, în localitatea Vânju Mare, judeţul Mehedinţi, după care a încercat să se sinucidă. Femeia a murit.

„La data de 23 decembrie 2021, ora 09:13 , prin apelul 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat despre faptul că, în centrul oraşului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care şi-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept. La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, joi, IPJ Mehedinţi.  

Sursa citată a precizat că la faţa locului au ajuns şi un echipaj SMURD şi unul de ambulanţă.  

„Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au mai transmis poliţiştii.  

Potrivit acestora, pentru efectuarea de cercetări, în zona comiterii faptei, s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi. 

Potrivit presei locale, femeia era fosta soţie a bărbatului, dar deocamdată nu au fost stabilite condiţiile producerii incidentului.

VIDEO

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite