Tânăr prins de poliţiştii de frontieră mehedinţeni în timp ce vindea ilegal petarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei acţiuni pe linia combaterii infracţiunilor cu materiale explozive, poliţiştii de frontieră din S.T.P.F. Mehedinţi, în cooperare cu poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Mehedinţi, au confiscat 2.500 bucăţi de petarde.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi - Biroul de Combatere a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţi Transfrontaliere, în cooperare cu poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe  Periculoase din cadrul I.P.J. Mehedinţi, au desfasurat o actiune în pieţele şi târgurile din zona de frontieră a judeţului Mehedinţi, pentru prevenirea şi combaterea comercializarii obiectelor pirotehnice, fără a deţine autorizaţiile legale.

„În cadrul acţiunii, echipa comună a depistat un cetăţean român I. V., în vârstă de 18 ani, domiciliat în municipiul Turnu Severin, care oferea spre vânzare, într-o piaţă din Drobeta Turnu Severin, materiale pirotehnice (2.620 de petarde şi 4 pocnitori marca Picolo Corsair şi KO 203), fără a deţine documente legale”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.           

Faţă de cele constatate, tânărul a declarat că a cumpărat materialele pirotehnice dintr-un complex comercial din Bucureşti, cu scopul de a le comercializa în perioada sărbătorilor de iarnă
           

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului materialelor explozive, iar petardele şi pocnitorile au fost confiscate şi predate poliţiştilor din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor.
       
        

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite