Spectacol sărac de Revelion la Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul artistic pregătit de Primăria Drobeta Turnu Severin pentru Revelionul 2013 este mai sărac ca niciodată. Pentru severinenii care obişnuiesc să vină pe strada Crişan, acolo unde se organizează petrecerea de Revelion, municipalitatea a pregătit un spectacol de muzică populară susţinut de Ansamblul “Doina Gorjului” şi “Danubius”.

Spectacolul începe la ora 19,00 şi se termină la ora 12,00 cu un foc de artificii.

Şi asta spre deosebire de anul trecut când reprezentanţii Primăriei ajutaţi de câţiva sponsori inimoşi au reuşit să organizeze un adevărat festin gastronomic, dar şi o sărbătoare muzicală, pe strada Crişan.  Pentru ca atmosfera să fie cât mai călduroasă, iar oamenii să uite de frig, s-au împărţit o tonă de vin fiert, 10 000 de cârnăciori şi tot atâtea pleşcaviţe (o specialitate sârbească). Pe lângă artiştii locali de muzică populară, pe scena amplasată pe strada Crişan, a concertat şi trupa “Taxi”.

Printr-o hotărâre de Consiliu Local, Primăria Drobeta Turnu Severin a alocat anul acesta de la bugetul local suma de 368.000 de lei pentru organizarea sărbătorii Crăciunului, Anului Nou şi a Zilei Naţionale a României.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite