Sancţiuni de peste 200.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
acţiune politie slatina

Instituţia Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajaţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei Locale şi Armatei au participat la mai multe acţiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în judeţul Mehedinţi.

Peste 400 de poliţie din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Mehedinţi au participat la 600 de misiuni în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID 19. Astfel, a fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare la domiciliu in cazul a peste 450 de persoane şi 180 de locaţii carantinare/izolare.

În acest context, au fost aplicate 92 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei în valoare de aproximativ 213.000 lei.

62 de patrule mixte ale Jandarmeriei cu Poliţia au verificat 113  persoane aflate în izolare la domiciliu în 23 localităţi, iar 17  jandarmi au constituit echipaje pentru însoţirea persoanelor către locaţiile de carantină, menţinerea ordinii publice la 12 locaţii de carantină. 

S-au aplicat 5 sancţiuni în valoare de 8.000 lei. În cadrul misiunilor au participat şi 35 patrule mixte poliţist – poliţist de frontieră.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite