Reţetă erotică de vară. Cum se prepară rapid salata afrodisiacă de pui, cu struguri, ţelină şi caşcaval afumat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salată de pui cu struguri şi caşcaval afumat FOTO pemasadinbucatarie.blogspot.com
Salată de pui cu struguri şi caşcaval afumat FOTO pemasadinbucatarie.blogspot.com

Din cele mai vechi timpuri, alimentele au fost folosite pentru a îmbunătăţi performanţele sexuale. Şi cum o vorbă spune că dragostea trece prin stomac în multe cupluri partenerii încearcă să stimuleze persoana iubită printr-un preludiu culinar.

Iată aici o reţetă uşor de preparat, bazată pe ingrediente afrodiziace, publicată în volumul „Găteşte pentru dragostea ta. Reţete afrodiziace”, semnat de Valentina Iordan.

Ingrediente 2 porţii:

250 g piept de pui
60 g caşcaval afumat
50 g struguri albi
40 g piept de porc afumat
2 linguri ulei de măsline (sau de floarea soarelui)
1 linguriţă oţet alb
1 ţelină mică
Câteva frunze de salată verde
50 ml vin alb, sare şi piper

Preparare: 

Pune carnea într-o tigaie, toarnă peste ea vinul, sărează şi piperează, apoi fierbe-o, cu vasul acoperit, la foc mic, timp de 15-20 de minute, până când vinul se evaporă. Lasă carnea să se răcească şi taie-o cubuleţe.

Curăţă şi spală ţelina, apoi rade-o pe răzătoarea cu ochiuri mici. Spală boabele de struguri, rupe-le pe din două şi scoate-le sâmburii. Taie caşcavalul afumat bastonaşe subţiri. Taie pieptul de porc feliuţe, pune-le pe o tavă căptuşită cu hârtie de copt şi dă-le la cuptor cîteva minute.

Între timp, spală şi zvântă frunzele de salată şi aranjează-le pe patru farfurii. Pune într-un castron bucăţile de pui, ţelina, boabele de struguri şi caşcavalul afumat. Condimentează cu ulei, oţet, sare şi piept după gust, apoi amestecă.

Ia cu lingura din amestecul de carne cu ţelină, struguri şi caşcaval afumat, aşază pe fiecare farfurie câte o grămăjoară peste frunzele de salată verde, aranjează deasupra câteva feliuţe crocante de piept de porc şi serveşte.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite