Pompierii mehedinţeni alături de comunităţile afectate de inundaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Drobeta
FOTO ISU Drobeta

În ultimele 24 de ore, pompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor în localităţile Prunişor, Malovăţ, Vînju Mare, Baia de Aramă, Ciochiuţa, Oreviţa Mare, Ghelmegioaia, Stăneşti, Izvorul Bârzii şi Traian.

Pomperii au acţionat pentru evacuarea apei acumulate din zece beciuri, nouă curţi, o casă şi o staţie ITP, dar şi pentru îndepărtarea arborilor căzuţi pe acoperişul spitalului din Baia de Aramă.

Pe timpul acţiunilor de intervenţie, în localitatea mehedinţeană Ciochiuţa s-a intervenit pentru salvarea a două persoane care nu mai puteau ieşi din locuinţă, din cauza apei revărsate de râul din apropiere, dar şi pentru salvarea unui cal surprins de apa râului Huşniţa.

Tot în această perioadă, pompierii au acţionat şi pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână, cu o adâncime de circa 10 m,  în localitatea Dîrvari. Animalul a fost extras în siguranţă cu ajutorul accesoriilor din dotare, fiind predat proprietarului.

În această dimineaţă se derulează o misiune de evacuare a apei cu ajutorul motopompelor şi înlăturare a aluviunilor dintr-o gospodărie în oraşul Strehaia.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite