Poliţistă, implicată într-un accident de circulaţie, pe DN 6, în Mehedinţi/ Administratorul drumului a fost amendat, întrucât şoseaua nu fusese curăţată de mâzgă şi polei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată la volanul maşinii personale şi în afara serviciului, tânăra a derapat şi a ieşit în decor. Potrivit colegilor săi de la Rutieră, accidentul s-a produs din cauza poleiului şi a carosabilului acoperit cu mâzgă. Administratorul drumului a fost sancţionat cu maximul amenzii.

Accidentul a avut loc, joi, pe DN 6, la kilometrul 322+750, în afara localităţii mehedinţene Şimian.

Poliţista de la Postul Tâmna, aflată în afara serviciului, pe numele său Alina Martin, conducea maşina personală, când la un moment dat, pe un sector de drum în linie dreaptă, a derapat şi a pierdut controlul autgoturismului. Acesta a ieşit în décor şi s-a răsturnat.

Deşi maşina a fost grav avariată, tânăra a scăpat nevătămată, dar s-a ales cu o sperietură zdravănă.

Întrucât pe drum nu s-a acţionat cu material antiderapant, administratorul drumului a fostb sancţionat cu amendă de 7.000 de lei. 

Potrivit IPJ Mehedinţi, “având în vedere că partea carosabilă era acoperită cu mâzgă sau polei şi întrucât administratorul drumului nu a efectuat împrăştierea materialului antiderapant, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 100 de puncte, valoarea unui punct amendă fiind de 70 de lei. În urma accidentului, conducătorul auto nu a suferit leziuni sau vătămări corporale”.

Amenda este cuprinsă în astfel de cazuri între 21 şi 100 de puncte.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite