Percheziţii domiciliare la contrabandiştii de ţigări netimbrate din Clisura Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţii în Mehedinţi şi Caraş Severin
Percheziţii în Mehedinţi şi Caraş Severin

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu lucrători din cadrul Jandarmeriei, sub directa coordonare a prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, au efectuat marţi dimineaţa 19 percheziţii domiciliare pentru depistarea mai multor persoane care sunt suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.

UPDATE În urma percheziţiilor au fost descoperite 650 pachete de ţigări netimbrate, 50 de kg. de tutun frunze, 2 aparate de confecţionat ţigări, 1300 de tuburi pentru tutun, 200 kg de peşte diferite specii, o armă neletală cu 6 cartuşe şi diverse sume de bani provenite din săvârşirea infracţiunilor.
Bunurile în valoare de aproximativ 25.000 lei au fost indisponibilizate în vederea confiscării. De asemenea, au fost ridicate o serie de probe şi înscrisuri în vederea documentării cauzei.

În data de 27 octombrie, în jurul orei 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara – Serviciul Poliţiei de Frontieră (SPF) Berzasca, S.T.P.F. Caraş Severin, S.P.F. Orşova, S.P.F. Sviniţa, în cooperare cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara şi Inspectoratul  Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, sub directa coordonare a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, efectuează nouăsprezece percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Caraş Severin şi Mehedinţi, la persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.

19 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Mehedinţi şi Caraş Severin

„La finalizarea percheziţiilor, prim procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova –Nouă va proceda la audierea persoanele implicate şi  va dispune măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite