Patru persoane rănite din cauza unui şofer neatent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Cicero cu C.D. Ionescu FOTO Corina Macavei
Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Cicero cu C.D. Ionescu FOTO Corina Macavei

Patru persoane au ajuns miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc în municipiu.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13,00, la intersecţia străzilor Cicero cu C.D. Ionescu. Un autoturism care circula regulamentar pe Cicero dinspre satul Magheru a fost lovit de un microbuz, care nu a respectat semnificaţia indicatorului „Stop”.

„Auzi un zgomot puternic din apartament, eram în casă. Ăsta cu microbuzul venea dinspre Schela, de la aeroport, iar autoturismul venea de la Magheru. Fiind drumul bun vin cu viteză, microbul nu stătu la Stop şi se ciocniră”, spuse un locatar din zonă. De altfel, mai mulţi severineni care locuiesc în acest cartier spun că după reabilitarea străzii Cicero, în zonă se petrec foarte multe accidente de circulaţie. „Înainte şoferii circulau cu viteză mică fiindcă trebuiau să evite gropile. Acum gonesc ca nebunii”, spune un alt severinean.

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat în trotuarul de pe marginea drumului şi numai un noroc a făcut ca în acel moment să nu fie un trecător în zonă. Vehiculul a suferit avarii grave.

Din accident au rezultat patru victime, care au fost preluate de ambulanţă cu mai multe traumatisme şi leziuni.
Poliţia Rutieră efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Şoferul vinovat a rămas fără permis şi va răspunde penal pentru vătămare corporală.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite