O bătrână din Mehedinţi, tâlhărită de doi minori de 14 şi 17 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână din comuna mehedinţeană Jiana a trecut prin clipe de groază, după ce doi tineri au pătruns noaptea în locuinţă pentru a-i fura banii. Au luat din casă suma de 140 de lei, dar nu au avut timp să cheltuiască banii că au fost prinşi de poliţişti în foarte scurt timp.

Femeia, în vârstă de 85 de ani, s-a trezit în miezul nopţii cu doi tâlhari în casă. Aceştia au sărit gardul locuinţei şi forţând uşa de la intrare au pătruns fără probleme în casa bătrânei.

Trezită din somn, biata femeie nici nu a apucat să-şi dea seama ce se petrece că unul din agresori a imobilizat-o rapid, ţinând-o de mâini, iar celălalt a început să cotrobăie prin casă după bani. Nu au găsit decât suma de 140 de lei, pentru că  bătrâna nu primise încă pensia. A doua zi dimineaţa, un vecin a alertat poliţia, care în mai puţin de trei ore a reuşit să-i identifice pe cei doi tineri. Este vorba de doi minori, unul de 14 ani şi celălalt de 17 ani, ambii din localitatea Jiana. Banii au fost recuperaţi şi predaţi părţii vătămate.

Bătrâna a fost supusă unui examen medico-legal, dar se pare că prezintă câteva echimoze la nivelul mâinilor.

Cei doi minori au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă pentru tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de luni urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare.
 

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite