Noul subprefect este prima femeie care ocupă această funcţie în Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ceremonie investire subprefect

Astăzi, 16 iunie a.c., a avut loc ceremonialul de învestire în funcţia de subprefect al judeţului Mehedinţi a doamnei Doina Dobre. La eveniment a fost prezent domnul Gheorghe Sorescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

”Mă bucur că se întregeşte echipa la dumneavoastră. Ceea ce vreau să precizez este că vă rog să primiţi mulţumirile domnului ministru, ale mele ca secretar de stat care coordonez activitatea instituţiilor prefectului pentru gestionarea pandemiei în judeţul dumneavostră. Sunteţi unul din judeţele unde numărul persoanelor infectate este mic în raport cu ceea ce se întâmplă la nivel naţional. Vă recomand să păstraţi acelaşi mod de acţiune şi aceeaşi implicare pentru că starea de alertă cu siguranţă va fi prelungită şi trebuie să fim în continuare foarte atenţi pentru că este o problemă de sănătate publică. Vin provocări în continuare la Instituţia Prefectului şi ele se vor referi la ceea ce înseamnă programul POAD de ajutorare a persoanelor defavorizate, în toamnă vom avea alegerile locale, iar în iarnă cu siguranţă avem alegerile generale. Deci iată că anul acesta este un an cu provocări, unde Instituţia Prefectului este direct implicată şi chemată să facă faţă”, a declarat domnul secretar de stat Gheorghe Sorescu.

”Am traversat o perioadă grea, cu multe provocări, activitatea instituţiei fiind concentrată pe gestionarea situaţiei cauzate de pandemia de coronavirus şi sigur ne aşteaptă o perioadă la fel de aglomerată cu organizarea a două rânduri de alegeri. O felicit pe doamna Doina Dobre pentru numirea în funcţia de subprefect al judeţului Mehedinţi şi îi urez succes în activitate. Sunt bucuros că de astăzi voi face echipă şi cu o primă doamnă, care ocupă funcţia de subprefect în judeţul Mehedinţi”, a spus domnul prefect Cristinel Pavel.

”Aş dori să mulţumesc Guvernului României pentru încrederea acordată pentru a ocupa această funcţie. Mulţumesc, de asemenea, colegilor mei, domnului prefect şi domnului subprefect, cu care sunt convinsă că voi face echipă foarte bună. Eu îmi doresc să facem performanţă în această instituţie”, a spus doamna subprefect Doina Dobre.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite