Mehedinţi: Focuri de armă pentru prinderea unui urmărit naţional care nu s-a oprit la somaţia poliţiştilor

0
0
politia

Poliţiştii din Mehedinţi au tras, vineri seară, două focuri de armă pentru prinderea unui urmărit naţional care nu s-a oprit la somaţia poliţiştilor.

”Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, un tânăr, de 21 de ani, din localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind dat în urmărire la nivel naţional. În momentul depistării, bărbatul nu s-a supus indicaţiilor poliţiştilor şi a manifestat un comportament agresiv, motiv pentru care s-a folosit forţa, mijloacele şi armamentul din dotare, fiind executate două focuri de avertisment, în plan vertical”, a transmis, vineri seară, IPJ Mehedinţi.  

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost condamnat la 2 ani de închisoare, de Judecătoria Drobeta Turnu-Severin, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, înşelăciune, uzurparea de calităţi oficiale şi fals în înscrisuri sub semnătura privată. 

Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin. 

Turnu-Severin


Ultimele știri
Cele mai citite