Măsuri extreme ca să nu fie părăsit de soție. Și-a turnat benzină pe corp și apoi a căzut de la etaj

0
0

Poliția, Ambulanța, ISU si un negociator din Drobeta Turnu-Severin au intervenit vineri la un bărbat care a amenințat că se autoincendiază. Omul încerca să-și convingă soția să nu divorțeze. În timpul intervenției, a căzut de la etaj.

Ambulantă. FOTO Shutterstock
Ambulantă. FOTO Shutterstock

 Poliția Municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată vineri de o femeie în vârstă de 32 de ani cu privire la faptul că soțul său, în vârstă de 39 de ani, amenință că își dă foc.

Bărbatul se încuiase într-o cameră a imobilului și amenința cu autoincendierea, pe motiv că nu este de acord să se despartă de partenera sa.

 A căzut de la etajul unu

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, împreună cu echipaje S.A.J. și I.S.U. Mehedinți.

Ulterior, a fost solicitată prezența unui negociator, dar și prezența polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Întrucât acesta și-a turnat benzină pe corp, polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intervenit, iar bărbatul s-a speriat și a căzut de la etajul 1 al imobilului, fiind rănit ușor”, precizează IPJ Mehedinți.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, arată IPJ Mehedinți.

Sinucidere cu autoincendiere

Amintim că în luna noiembrie a acestui an, cadavrul unui tânăr din orașul vasluian Negrești a fost găsit în fața unui bloc din oraș. Din primele cercetări, acesta şi-a dat foc şi apoi s-a aruncat de pe bloc.

 În octombrie, un  bărbat de 65 de ani de ani și-a dat foc în fața primăriei din localitatea sa de domiciliu. Acesta a suferit arsuri la picioare și pe abdomen și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Turnu-Severin


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri