Jaguarul unei judecătoare a fost proiectat în casa unei familii din Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jaguarul în curtea unei case de pe strada Smârdan FOTO Corina Macavei
Jaguarul în curtea unei case de pe strada Smârdan FOTO Corina Macavei

Autoturismul de lux al unei judecătoare din Drobeta Turnu Severin a fost proiectat în curtea unei familii din municipiu, în urma unui accident de circulaţie. Maşina a rupt gardul casei şi a fost cât pe ce să între şi în imobil.

Judecătoarea Mihaela Carmen Olaru de la Tribunalul Judeţean Mehedinţi, soţia fostului director general al Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare, se afla în această după-amiază la volanul unui autoturism Jaguar, când la intersecţia străzilor Smârdan cu Mareşal Averescu a fost lovită în plin de un autoturism Volkswagen.

Poliţia Rutieră nu s-a pronunţat asupra vinovăţiei, dar din primele cercetări se pare că şoferul autoturismului Volkswagen nu a respectat culoarea roşie a semaforului.

“A avut loc un acident de crculaţie la intersecţia străzilor Mareşal Averescu cu Smârdan. Cercetările continuă pentru stabilirea vinovăţiei, din primele date se pare că este vorba de nerespectarea culorii roşu a semaforului”

a precizat Subinspectorul Marin Mihai Biroul Poliţiei Rutiere Drobeta Turnu Severin.

Judecătoarea a scăpat nevătămată din accident, iar celălalt conducător auto implicat în accident a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin cu răni uşoare. Jaguarul magistratului a fost ridicat din curtea casei de pe Smârdan cu ajutorul platformei şi va necesita reparaţii la partea din faţă.

Proprietarii casei de pe strada Smârdan nr. 11 erau foarte supăraţi de cele petrecute. Nu este primul accident de circulaţie care se petrece în zonă şi mai ales nu este prima dată când se trezesc în curte cu un autoturism. Oamenii s-au ales cu gardul rupt şi nu ştiau în ce fel vor putea să-şi recupereze prejudiciul.

“Dormeam când am auzit zgomotul, am ieşit şi am văzut maşina în curte. Se întâmplă frecvent accidente în această intersecţie, e poziţionată casa în aşa fel încât primim <<oaspeţi>> de fiecare dată. Chiar şi maşina mea a fost lovită recent în această intersecţie”, ne-a declarat proprietarul casei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite