ISU „Drobeta” sărbătoreşte Ziua Protecţiei Civile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Drobeta
FOTO ISU Drobeta

Pentru a marca Ziua Protecţiei Civile din România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi a organizat o serie de activităţi.

Astăzi, pompierii mehedinţeni au fost prezenţi  pe esplanada Crişan, din municipiul Drobeta Turnu Severin, unde au fost organizate puncte de informare preventivă a populaţiei, dar şi standuri de prezentare a tehnicii şi accesoriilor din dotarea salvatorilor mehedinţeni.
Mâine, 28 februarie, începând cu ora 12.00, la Palatul Culturii „Teodor Costescu”, va avea loc un simpozion, la care vor participa oficialităţile judeţului, şefii de instituţii şi structuri M.A.I., dar şi cadre ale inspectoratului.

Totodată, pe esplanada Fântânii Cinetice, de pe strada Theodor Costescu, în intervalul orar, 09.00-14.00, vor fi amenajate standuri de prezentare a autospecialelor şi accesoriilor folosite de pompierii mehedinţeni în îndeplinirea misiunilor desfăşurate în sprijinul semenilor, dar şi puncte de informare preventivă a populaţiei, fiind distribuite materiale cu regulile şi măsurile ce trebuie adoptate pentru prevenirea situaţiilor de urgenţă.

”De asemenea, în weekend, specialişti din cadrul Inspecţiei de Prevenire, precum şi cadre ale Serviciului Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor, vor fi prezenţi în târgurile din judeţul Mehedinţi pentru a disemina materiale de informare preventivă ce conţin măsuri ce trebuie urmate înainte, pe timpul şi după producerea unor situaţii de urgenţă”, spune Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.


 

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite