În Caraş Severin, furtuna de miercuri a luat ţiglele de pe acoperiş şi a doborât un copac | VIDEO

0
Publicat:

Miercuri, pentru județul Caraș Severin s-a emis o atenționare meteo de cod portocaliu de vijelie cu rafale de vânt de până la 90 de km la oră, ploaie, descărcări electrice și grindină, valabilă pentru o oră.

Cod galben de furtuni, miercuri, în Caraş Severin, foto arhivă
Cod galben de furtuni, miercuri, în Caraş Severin, foto arhivă

Nu a fost nevoie de atât, pentru că, la Lăpușnicu Mare, o furtună care a durat câteva minute a trântit un copac. Acesta a căzut peste un acoperiș și a blocat o stradă. În aceeaşi localitate, rafalele de vânt au luat zeci de țiglele de pe acoperiș, potrivit infocs.

Şi la Caransebeș a plouat torenţial şi a căzut grindină cu grindină. A fost afectat acoperişul unui bloc de locuinţe sociale construit de primărie, apa pătrunzând în apartamente de la etajul patru până la etajul unu. Din acest motiv a fost nevoie ca echipele furnizorului de energie electrică să sisteze alimentarea alimentarea blocului respectiv.

În zona Văliug – Semenic, în doar câteva minute, DJ 582 a fost acoperit cu un strat de grindină de câțiva centimetri şi circulația a fost îngreunată. Norul de grindină s-a abătut și asupra localității Văliug.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite