FOTO/Turnu Severin: Crater de 3 metri adâncime pe DN6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploaia torențială a spart o bucată întreagă de astfalt și a pus în dificultate traficul rutier pe DN6. Azi-noapte, muncitorii de la Secom au astupat groapa, iar astăzi execută ultimele finisaje pentru a elibera zona și a fluidiza traficul.

Aseară, ropotele de ploaie au provocat surparea unei bucăți de astfalt, fapt ce a dus la apariția unui crater adânc de 3 metri. Incidentul s-a opetrecut pe DN6,  la ieșirea din Severin, înspre Timișoara și a afectat serios traficul rutier. Polițiștii au impus, imediat, restricții, iar groapa a fost semnalizată corespunzător.

Muncitorii Secom au împrejmuit groapa cu saci de nisip„Din cauza ploii s-a surpat astfaltul. Am scos bucăți întregi, se făcuse gaura de vreo trei metri adâncime. Acum mai avem doar de finisat și peste câteva ore vom elibera șoseaua, așa că traficul își va reveni la normal”, ne-a spus Gheorghe Dumitrescu, muncitor la Secom.

image
image
image

Firma de salubritate din Severin a încadrat zona cu saci de nisip, iar muncitorii lucrează de azi-noapte pentru a astupa craterul.

Turnu-Severin


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri