FOTO VIDEO Grav accident în Mehedinţi. Un microbuz cu cetăţeni bulgari a intrat într-un cap de pod. Două persoane au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au decedat, iar alte patru au ajuns la spital în urma unui grav accident de circulaţie care s-a petrecut miercuri dimineaţă pe raza localităţii mehedinţene Izimşa. Un microbuz bulgăresc s-a lovit într-un cap de cap după ce a încercat să evite impactul cu un biciclist.


Microbuzul înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau cinci persoane, se întorcea din Franţa şi se îndrepta spre Calafat. Pe DN 56 A, pe raza localităţii mehedinţene Izimşa, şoferul microbuzului a încercat să evite impactul cu un biciclist care circula pe marginea drumului, moment în care a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un cap de pod. Impactul a fost deosebit de violent, cel mai probabil pe fondul unei viteze mari. Localnicii au fost primii care au sărit în ajutorul răniţilor, mai ales că un bărbat striga că are diabet.

“Când ieşi din curte îl văzui pe ăsta din dreapta aplecat în jos, trăsăi de uşă singură şi şoferul îi salvă , îi scoasă până veni salvarea. Unul din ei spuse că are diabet, îi adusărăm apă cu zahăr”, a spus  Ştefana Lupitu, femeia care a ajuns prima la locul accidentului.

„Când auzi urlând ieşi afară, era lumea grămadă. Femeia de pe bicicletă era în mijlocul străzii, cu gura la vale, plină de sânge. Era conştientă”, a spus o altă localnică din Izimşa. Femeia de pe bicicletă se numeşte Ioana Cârjan şi are 41 de ani.

VEZI VIDEO AICI

Pentru salvarea persoanelor rănite, la faţa locului s-au deplasat cinci ambulanţe, dintre care două ambulanţe SMURD din cadrul ISU Mehedinţi şi ISU Dolj şi alte trei ambulanţe SAJ (două de la SAJ Mehedinţi şi una de la SAJ Dolj).

Din păcate două vieţi au fost curmate în urma acestui cunplit accident. „Doi pasageri din microbuz, o femeie şi un bărbat au fost găsiţi în stop cardio-respirator şi în ciuda eforturilor medicilor de resuscitare, acestea nu au putut fi readuse la viaţă”, a declarat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU „Drobeta”. Femeia de pe bicicletă, o pasageră din microbuz şi şoferul au fost transportaţi la Spitalul din Calafat, iar o altă pasageră a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul din Craiova.

Circulaţia rutieră pe DN 56 A a fost întreruptă câteva ore până când poliţiştii de la Rutieră au finalizat cercetările la faţa locului.
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite