Fermele viticole din Mehedinţi au devenit ţinta hoţilor de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii de fier vechi au pus ochii pe fermele viticole
Hoţii de fier vechi au pus ochii pe fermele viticole

Hoţii de fier vechi continuă să dea bătăi de cap oamenilor legii. În ultima perioadă vizate sunt fermele viticole, de unde sunt sustrase ţevile metalice. Acestea sunt valorificate apoi la centrele de colectare a fierului vechi.

După ce în data de 16 ianuarie, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă două focuri de armă în plan vertical pentru reţinerea unor persoane care furaseră ţevi metalice de la o fermă viticolă de la Punghina, aseară hoţii de fier vechi au atacat o fermă viticolă de la Prunişor. Oamenii legii au fost sesizaţi telefonic de un cetăţean din Prunişor despre furtul comis la fermă.

“Poliţiştii Postului de Poliţie Prunişor au identificat pe DC 59 la intrarea în localitatea Prunişor, un autoturism condus de A.COSTEL de 22 ani, având ca pasageri pe Ş.VASILE de 41 ani şi Ş. MIHAI de 36 ani, toţi din comuna Husniciora, judeţul Mehedinţi, în timp ce transportau piese de la utilaje agricole precum şi o ţeavă metalică în lungime de 6 m”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Cu ocazia controlului efectuat s-a găsit asupra  lor şi un detector de metale aparţinându-i lui Ş. Cristinel Mihai, care îl deţine fără a fi autorizat în acest sens, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional pentru deţinerea fără autorizaţie a detectorului de metale şi s-a procedat la confiscarea acestuia.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite