Elevă bătută și umilită în curtea liceului după o ceartă pe Facebook. Un filmuleț a ajuns pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul ar fi izbucnit din cauza unor comentarii răutăcioase pe Facebook, într-o discuție dintre două fete. Poliția a declanșat o anchetă după ce o filmare a incidentului a ajuns pe internet.

Cei din jur au încurajat bătaia între cele două fete FOTO Arhivă Adevărul
Cei din jur au încurajat bătaia între cele două fete FOTO Arhivă Adevărul

Incidentul a avut loc zilele trecute în curte la Colegiul Tehnic Lorin Sălăgean din Drobeta-Turnu Severin. Un martor a filmat scenele violente, în care o elevă de clasa a IX-a este bătută și umilită de o colegă. Poliția Județeană Mehedinți s-a sesizat după apariția imaginilor în spațiul public.

Scandalul între cele două fete ar fi izbucnit din cauza unor comentarii răutăcioase pe Facebook, potrivit aceleași surse. Situația a degenerat ulterior, iar disputa din spațiul virtual s-a mutat în spațiul fizic.

În imaginile publicate pe Facebook de un martor (dar pe care nu pe putem reda din motive ce țin de decență), se vede cum una dintre adolescente este trasă de păr și lovită cu piciorul de cealaltă adolescentă. Întreaga scenă se petrece sub ochii mai multor martori.

Agresoarea este încurajată de pe margine -  de un grup ce pare să fie de susținători - să o lovească pe elevă. În final, un tânăr intervine şi o dă la o parte pe eleva bătăușă.

Scăpată din mâinile agresoarei, adolescenta bătută se așază pe bordură. Nimeni însă nu s-a apropiat să-i ofere primul ajutor. Imaginile revoltătoare au ajuns şi pe mâinile polițiștilor, care au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Urmează să fie identificată atât agresoarea, dar și complicii aceștia, care au incitat-o la violență în timpul conflictului.

Având în vedere materialul apărut în spațiul public, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți este abilitat să comunice următoarele: Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți s-a sesizat din oficiu, în dimineața de 12 septembrie 2022, cu privire la acest eveniment. Astfel, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe și se continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse măsuri corespunzătoare” , a transmis IPJ Mehedinți.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite