Două puncte de trecere a frontierei din Mehedinţi s-au închis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vama de la portile de fier II FOTO Alexandra Georgescu

Două puncte de frontieră din Mehedinţi cu Serbia s-au închis astăzi. Autorităţile de frontieră din Republica Serbia suspendă temporar activitatea  în PTF Kladovo - Drobeta Turnu Severin (naval) şi PTF Kusjak - Porţile de Fier II (rutier).

Şapte puncte de trecere a frontierei din Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi, toate cu program redus de lucru, sunt închise începând de joi dimineaţă de la ora 7.00, ora României, şi ora 8.00, ora Serbiei, pentru o perioadă nedeterminată.

Este vorba despre: – PTF rutier Vrbica – Valcani (Timiş) – PTF rutier Nakovo – Lunga (Timiş) – PTF rutier Jasa Tomic – Foeni (Timiş) – PTF rutier Kaludjerovo – Naidăş (Caraş-Severin) – PTF naval/rutier Golubac – Moldova Nouă (Caraş-Severin) – PTF naval Kladovo – Drobeta Turnu Severin (Mehedinţi) – PTF rutier Kusjak – Portile de Fier II (Mehedinţi)

Vor rămâne în continuare deschise punctele de trecere a frontierei de la Moraviţa, Jimbolia din judeţul Timiş şi Porţile de Fier 1 din judeţul Mehedinţi. Măsura este luată în acord cu vecinii sârbi în contextul stopării răspândirii coronavirusului.

În condiţiile răspândirii accelerate a noului coronavirus şi al fluxului mare de oameni care folosesc Serbia ca ţară de tranzit, mulţi venind din Italia, autorităţile de la Belgrad au luat deja decizia de a închide graniţele pentru toţi călătorii care sosesc din ţările cele mai afectate de coronavirus.

Turnu-Severin


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri