Doi tineri au fost prinşi drogaţi la volan de poliţiştii severineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au fost depistaţi în trafic, după ce consumaseră substanţe interzise. Alţi cinci şoferi au consumat alcool la volan, unul dintre aceştia încercând să fugă la vederea poliţiştilor.

În noaptea de 27 spre 28 iulie a.c., poliţiştii Biroului Rutier au organizat mai multe filtre pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin şi a localităţilor limitrofe, pentru depistarea persoanelor care conduc autovehicule sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive, iar din această cauză pot fi implicaţi în accidente rutiere soldate cu consecinţe grave.  

În cadrul acţiunii au fost utilizate mijloace tehnice certificate din dotarea poliţiştilor, precum aparatul etilotest şi drugtest marca Drager.

Pe parcursul activităţii dispuse, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 5.000 lei, fiind reţinute 5 permise de conducere.

De asemenea, au fost controlate 125 de autovehicule şi legitimate 148 persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 65 ani, 133 dintre acestea fiind testate cu privire la consumul de alcool, iar 15 au fost verificate de poliţişti în privinţa consumului de substanţe interzise.

Au fost constatate 4 infracţiuni, dintre care 2 de conducere a unui vehicul sub influenţa altor substanţe (canabis), una pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi una pentru conducere fără permis de conducere.

   

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite