Doi poliţişti de la Rutieră, bătuţi în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi agenţi de la Biroul Poliţiei Rutiere din Drobeta Turnu Severin au fost loviţi azi-noapte cu pumnul de un individ, după ce au oprit un autoturism la control.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 octombrie a.c., pe strada Orly din municipiul Drobeta Turnu Severin. Cei doi agenţi de poliţie au oprit la control un autoturism, moment în care au sesizat că bărbatul care se afla la volanul maşinii se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pasagerul din dreapta a devenit recalcitrant atunci când oamenii legii i-au atras atenţia că nu purta centura de siguranţă şi au încercat să-l legitimeze. A coborât din autoturism şi i-a lovit pe cei doi agenţi de poliţie cu pumnul, unul reuşind să se ferească de lovitură. Celălalt poliţist a fost însă lovit în zona ochiului, fiindu-i sparţi şi ochelarii de vedere.

Agresorul a fost reţinut şi este cercetat acum de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

“În noaptea de 26 spre 27 octombrie a.c. doi agenţi d epoliţie rutieră în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin au oprit în trafic un autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se că acesta se afla sub influenţa băturilor alcoolice. În autoturism se mai afla în calitate de pasager o persoană şi întrucucât nu purta centura de siguranţă s-a încercat legitimarea acestuia de către cei doi agenţi de poliţie. Pasageul a devenit reclacitrant, moment în care le-a aplicat o lovitură cu pumnul celor doi agenţi de poliţie . Persoanele vătămate au suferit vătămări, stabilindu-se că necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a precizat Gheorghe Ciocan, prim-procuror.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj, iar în cursul zilei de vineri procurorul de caz urmează să decidă asupra unei eventuale măsuri de prevenire.
 

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, comisarul şef Mirel Dumitru, a refuzat să comenteze incidentul pe motiv că ancheta este efectuată de Parchet.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite