Cum să prepari un desert delicios: pricomigdale cu ciocolată
0
Pricomigdale cu ciocolată FOTO Palmiye
Oricând sunt binevenite nişte pricomigdale cu ciocolată ca gustări între mese. Vă propunem o reţetă a Sandei Marin, celebra autoare de cărţi de bucate.
Ingrediente: 250 g migdale, 250 g zahăr, 50 g ciocolată rasă sau 1 lingură cacao, 4 albuşuri
Mod de preparare:
Se freacă migdalele curăţate şi măcinate cu 200 g zahăr, 50 g ciocolată rasă sau o lingură de cacao şi un albuş nebătut, până se face totul ca o cremă groasă.
Separat se bat spumă 3 albuşuri la care se adaugă 50 g de zahăr. Se amestecă toate împreună şi se pun cu linguriţa sau cu cornetul grămăjoare pe o tavă unsă cu unt şi presărată cu făină sau tapetată cu foi de hârtie albă.
Se coc ½ oră la foc mic. Se scot pricomigdalele din tavă calde.