Criminalul de la Dârvari a fost adus, pentru reconstituire, la locuinţa în care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani care l-a reclamat pentru viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criminalul Turnagiu Ion, cel care a incendiat-o pe adolescenta din Mehedinţi după ce aceasta a depus o plângere la Poliţie pentru viol, a fost adus sâmbătă, pentru reconstituire, la locuinţa unde i-a dat foc tinerei.

Echipa de anchetatori a mers la casa unde Ion Turnagiu a locuit prima dată în Dârvari, pusă la dispoziţie de un fost prieten din penitenciar, după care s-a deplasat la casa unde locuia ultima dată. Este o casă care aparţine unei femei cu care criminalul avea o relaţie, proprietara fiind plecată la muncă în Italia.

Ulterior, bărbatul a fost dus la casa tinerei din Dârvari, unde le-a spus anchetatorilor cum s-a petrecut fapta.

După reconstituire, bărbatul va fi transportat la IPJ Mehedinţi, unde se află în arest. Criminalul Turnagiu Ion (45 de ani), cel care a incendiat-o pe adolescentă după ce aceasta a depus o plângere la Poliţie pentru viol, a fost liberat condiţionat din închisoare în 10 mai 2019.

După liberare, bărbatul a ajuns să lucreze cu ziua şi a devenit prieten cu tatăl fetei. Şi-a deschis un cont pe Facebook, unde cu o zi înainte de a o incendia pe tânăra de 17 ani a înregistrat un mesaj de adio: „Vă mulţumesc tuturor şi bunul Dumnezeu să le dea la toţi de acum înainte după inima şi sufletul nostru. Vă iubesc, adio!”.
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite