CFR Călători introduce trenul studenţilor din 1 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenul este introdus pentru studenţi (FOTO)
Trenul este introdus pentru studenţi (FOTO)

Studenţii mehedinţeni care învaţă în centre universitare din Timişoara pot circula din 1 februarie cu o garnitură Inter Regio pe care CFR Clălători o introduce pe ruta Drobeta Turnu Severin – Timişoara.

Reprezentanţii companiei din Mehedinţi arată că trenul care va circula între cele două municipii este destinat, în special studenţilor.

„Începând cu data de 1 februarie 2014, CFR Călători vine în întâmpinarea călătorilor şi în special a studenţilor din Drobeta Turnu Severin şi a localităţilor limitrofe, care desfăşoară cursuri universitare la Timişoara cu două trenuri, unul cu plecare din Drobeta Turnu Severin, la ora 17.55 – sosire Timişoara, ora 21.43, iar înapoi din Timişoara, pleacă la ora 17.41 şi ajunge la Drobeta Turnu Severin la ora 21.43. Este vorba despre un tren Inter Regio, format din trei vagoane, modernizate, cu condiţii optime de călătorie şi de confort, cu 240 de locuri pe scaune”, a declarat şeful Staţiei CFR Drobeta Turnu Severin, Nicu Boazgă.

Tariful pentru noul tren sunt de 62 lei pe ruta Drobeta Turnu Severin – Timişoara, studenţii beneficiind de o reducere de 50%.

Citiţi şi:

Călătoria Braşov-Budapesta, dus-întors, cu trenul costă 55 de euro

Automate pentru bilete în Gara CFR Baia Mare

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite