Caz şocant în Mehedinţi. O tânără de 17 ani a fost incendiată cu motorină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 45 de ani din Mehedinţi a dat dovadă de o cruzime fără margini, după ce a incendiat o tânără de 17 ani. Fapta s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 12,30, în localitatea Dârvari.

UPDATE 13,30: Audierile în cazul agresorului de la Dârvari s-au încheiat, acesta urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă penttru tentativă la infracţiunea de omor calificat. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că nu a avut intenţia să arunce motorină pe adolescentă, că nu îşi explică motivul pentru care a comis fapta şi că regretă cele petrecute. Acesta a fost eliberat condiţionat din penitenciar în urmă cu aproximativ un an, unde avusese de ispăşit o pedeapsă pentru omor.

Ştirea iniţială:

Adolescenta se afla în casă, cu bunica sa, când individul a aruncat cu motorină peste ea şi apoi i-a dat foc. Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care agresorul a recurs la această faptă, dar cert este că acesta se cunoştea cu tatăl său, pe care l-a trimis la muncă în Olanda.

Tatăl tinerei este despărţit de soţie, iar adolescenta era în custodia tatălui.

Fata a ajuns în stare gravă, cu arsuri pe o suprafaţă mare a corpului, la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, dar acum medicii aşteaptă un elicopter SMURD pentru a o transporta la un spital din Bucureşti.

Bărbatul a fost prins de poliţişti, iar acum este în anchetă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite