Avertisment pentru primarii mehedinţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilii care uită de sumele necesare pentru indemnizaţiile sociale vor avea de dat nişte explicaţi prefectului

 Primarii mehedinţeni sunt în vizorul prefectului Ion Mîţu. Reprezentantul Guvernului în teritoriu nu mai acceptă ca edilii comunelor să-şi facă treaba de mântuială, vrea ca ei să includă în bugetele locale bani pentru indemnizaţiile sociale. Anul trecut în Strehaia şi în comuna Şimian, oamenii au cerut prefectului să intervină ca să-şi primească indemnizaţiile.

„Fac un apel către toţi primarii din Mehedinţi şi toţi consilieri locali că anul acesta să nu mai existe cazuri ca anul trecut . În grila de buget a fiecărei localităţi să fie prevăzute, foarte clar, conform legii, fonduri pentru indemnizaţiile sociale şi fonduri pentru decontarea transportului cadrelor didactice”, a spus prefectul într-o conferinţă de presă.

Legea spune că aceste sume trebuie să fie prevăzute în bugetul fiecărei primării. „Mă întreb cum primarii nu uită să aloce propriile salariişi uită de oamenii care au nevoie de aceste fonduri. Dacă aceste sume  nu vor fi aprobate în proiectul de buget al fiecărei localităţi, voi ataca şi anula hotărârea de buget”, a adăugat Ion Mîţu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite