Armă de vânătoare cu alice, muniţie şi două piei de vânat, confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o percheziţie domiciliară făcută, miercuri dimineaţă, în locuinţa unui bătrân de 70 de ani din comuna mehedinţeană Dumbrava, oamenii legii au descoperit o armă de vânătoare cu alice, calibrul 16/2 mm, fără marcă şi serie, mai multe componente de muniţie, precum şi două piei de vânat (iepure).

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Mehedinţi au descins, miercuri, în locuinţa lui B.  Ion (70 ani), din comuna Dumbrava.

Din verificările efectuate, oamenii legii au stabilit că bărbatul folosea arma pentru comiterea actelor de braconaj în pădurile din zona satului Albuleşti, comuna mehedinţeană Dumbrava. 

Potrivit IPJ Mehedinţi, "față de persoana în cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii prev. şi ped. de art. 279 C.P., fiind întocmite acte premergătoare pentru  săvârşirea infracţiunilor prev. şi ped. de  art. 133 din Lg. 295/2004 şi art. 42 din Lg. 407/2006".

Arma și celelalte bunuri au fost ridicate de poliţişti, cercetările fiind continuate cu suspectul în stare de libertate.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite