Aproape 2.000 de persoane sunt în izolare la domiciliu în Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mehedinţeni au continuat să acţioneze integrat, în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe timpul stării de alertă.

Poliţiştii au participat la peste 700 de misiuni în cadrul cărora au fost verificate peste 750 de persoane cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse. Au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale pentru fapte de natură economică şi alte contravenţii în valoare totală de 21.000 lei. La misiuni au participat şi 5 patrule mixite poliţist/poliţist de frontieră.

Pentru prevenirea şi împiedicarea răspândirii COVID-19, echipajul de Cercetare Chimică Biologică Radiologică şi Nucleară din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin a efectuat şase misiuni de decontaminare a unor ambulanţe SMURD şi SAJ.

Poliţia Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 210 locaţii, unde se află 353 persoane în izolare voluntară la domiciliu. Poliţiştii locali au sigurat măsuri de protecţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi la un centru de carantină. De asemenea, au organizat 20 acţiuni de informare a cetăţenilor cu privire la noile reguli, în contextul trecerii la starea de alertă. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 9 echipaje de poliţie locală, dintre care 7 echipaje de ordine publică şi 2 echipaje de rutieră.

În judeţul Mehedinţi, conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, 35 de persoane se află în carantină (din care 32 persoane au ieşit din carantină în ultimele 24 ore), iar 1.916 de persoane sunt autoizolate şi monitorizate la domiciliu (din care 199 persoane au intrat în izolare la domiciliu şi 19 persoane au ieşit din izolarea la domiciliu în ultimele 24 ore).


 

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite