Apel umanitar pentru sinistraţii de la Eşelniţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sinistraţii de la Eşelniţa FOTO Corina Macavei
Sinistraţii de la Eşelniţa FOTO Corina Macavei

Crucea Roşie Mehedinţi a lansat un apel umanitar pentru ajutorarea celor patru familii din localitatea mehedinţeană Eşelniţa, care au rămas fără case în timpul inundaţiilor din 15 septembrie 2014.

Inundaţiile devastatoare din 15 septembrie au lăsat patru familii din Eşelniţa sub cerul liber, casele acestora fiind distruse de apele umflate ale râului care taie localitatea.

Cum ajutorul promis de Guvern pentru refacerea caselor nu a mai venit, sinistraţii din Eşelniţa locuiesc şi acum în patru module.

„În urma inundaţiilor din 14-15 septembrie din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi, 4 familii – 14 persoane, au rămas fără case. Şi la ora actuală ei locuiesc în condiţii improprii, în 4 module. Filiala de Cruce Roşie a judeţului Mehedinţi lansează un apel umanitar către toţi oamenii de bine din România şi diaspora care vor şi pot să vină în ajutorul acestor familii greu încercate”, se arată în apelul lansat de Crucea Roşie Mehedinţi.

Cei interesaţi să vină în ajutorul sinistraţilor au la dispoziţie următoarele modalităţi:
- prin donare de alimente greu perisabile la centrele comerciale partenere din municipiul Drobeta Turnu Severin (CORA şi CARREFOUR), unde sunt amplasate containere cu însemnele proiectului BANCA DE ALIMENTE şi donaţii de bani, pe linia caselor sau direct către sinistraţi;
- prin donaţii in contul filialei, deschis la Banca Comercială Română - RO79RNCB0179034577750001 (vă rugăm sa faceţi menţiunea INUNDAŢII 14 -15 septembrie 2014).
- prin donaţii de materiale de construcţie, direct la persoanele sinistrate (persoană de contact – dl Filip Ion Frăţilă, telefon 0729893275).
.
Citeşte şi:

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni s-au transformat în Moşi Crăciuni pentru sinistraţii din Eşelniţa

Sinistraţii de la Eşelniţa aşteaptă ajutor de la Guvern. „Nu mai avem nimic, decât hainele de pe noi”
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite