A lovit maşina poliţiei care îl urmărea pe străzile din Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mehedinţeni au identificat în ziua de 6 februarie un bărbat de 28 de ani, din localitatea Brezniţa Ocol, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi conducerea unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere.

Tânărul în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu situaţie în care s-a procedat la urmărirea acestuia, iar într-o parcare bărbatul a lovit atât autospeciala poliţiei, aflată în misiune cât şi un alt autoturism staţionat, cu intenţia de a-şi continua deplasarea.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirirea infracţiunilor de distrugere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, pe baza de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore iar vineri, 7 februarie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea corespunzătoare.


                                  
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite