85 de misiuni ale pompierilor mehedinţeni în minivacanţa de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Mehedinţi
FOTO ISU Mehedinţi

Pompierii din cadrul ISU Mehedinţi au intervenit, în minivacanţa de 1 mai, pentru stingerea a cinci incendii, scoaterea unei persoane decedate din fluviul Dunărea, asigurarea transportului şi distribuirea apei menajere către cetăţenii municipiului Orşova, dar şi pentru împiedicarea răspândirii COVID-19.

Pompierii mehedinţeni au efectuat 47 de misiuni pentru prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19, 33 dintre acestea constând în acţiuni de decontaminare ale unor ambulanţe SMURD şi SAJ, precum şi ale unor autospeciale destinate transportului de persoane, dar şi de victime multiple (ATPVM), iar 14 pentru preluarea şi transportul unor persoane care au tranzitat judeţul, au fost plasate în carantină sau au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii mehedinţeni au intervenit pentru localizarea şi stingerea a cinci incendii, două dintre acestea manifestându-se la case de locuit şi anexe gospodăreşti, iar alte trei la vegetaţie uscată.

Duminică dimineaţa, pompierii din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui alt incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Bistreţu, comuna Devesel.

Deşi pompierii au localizat şi stins incendiul în limitele găsite, flăcările au cuprins acoperişul locuinţei, pe o suprafaţă de circa 150 mp., precum şi bunurile depozitate în două anexe gospodăreşti învecinate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuitul electric, produs de conductori electrici cu improvizaţii.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite