Vinurile de Niculiţel şi siropurile de fructe de la Angelo au fost promovate la Târgul de la Tel Aviv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsele din Tuleca, promovate la târgul din Israel FOTO Consiliul Judeţean Tulcea
Produsele din Tuleca, promovate la târgul din Israel FOTO Consiliul Judeţean Tulcea

O delegaţie a Consiliului Judeţean Tulcea s-a deplasat la începutul acestei luni în Israel, unde a participat la Târgul Internaţional de Turism Tel Aviv.

Cei prezenţi la standul Consiliului Judeţean Tulcea s-au bucurat de produse tradiţionale româneşti, precum: zacuscă, tocană de legume, cozonac, prăjiturele, chec, diferite sortimente de gem si dulceaţă, siropuri din fructe, oferite de către cofetăria Angelo, dar şi de vinul de Sarica Niculiţel.

Biroul judeţului Tulcea a beneficiat de o atenţie sporită, datorită interesului deosebit al israelienilor pentru ceea ce înseamnă judeţul Tulcea si, mai ales, Delta Dunării, spun reprezentanţii Consiliului Judeţean Tulcea.

Scopul deplasării delegaţiei Consiliului Judeţean Tulcea la acest târg a fost şi de pregătire a publicul interesat de zona judeţului Tulcea  având în vedere evenimentul din data de 14 martie 2013, organizat la Tel Aviv şi anume „Ziua Deltei şi a Transilvaniei la Tel Aviv”.

Acest eveniment este organizat la iniţiativa lui  Armand Schor, directorul Camerei de Comerţ şi Industrie, România – Israel, care, în urma vizitei la Tulcea în septembrie 2012 a fost impresionat de frumuseţile si bogăţiile turistice, culturale şi sociale pe care le are judeţul Tulcea.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite