VIDEO Poliţişti cercetaţi pentru purtare abuzivă. Omenii îi acuză că au lovit un căruţaş pus la pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Incidentul s-a petrecut duminică, 7 iunie. Victima susţine că poliţistul i-a spus să oprească atelajul, apoi l-a luat la bătaie.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Tulcea. În imaginile postate pe contul de Facebook Niculai Varvara se vede o persoană cazută la pâmânt, incătuşată de poliţişti şi jandarmi. Alte persoane au filmat incidentul şi l-au postat pe reţelele sociale. Şi o femeie este ţinută la pământ de un alt agent de poliţie.

„Uitaţi lume ce mi-a facut domnu poliţai Georgel de la Mihail Kogălniceanu. Am oprit odată căruţa şi mi-a zis să mai opresc odată. Am oprit şi m-a luat la bătaie degeaba”, spune victima.

Reprezentanţii IPJ Tulcea au transmis pentru „Adevărul” că „în urma imaginilor apărute în spaţiul public cu referire la evenimentul din 07.06.2020, din comuna Mihail Kogălniceanu, vă comunicăm faptul că, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă de către forţele de ordine implicate în eveniment, la finalul cărora se vor dispune măsuri legale.

Cercetările vor fi efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.”

VIDEO

Pe aceeaşi temă:

Copil de 11 ani, agresat sexual într-o clădire părăsită din municipiul Tulcea

Un pescar este căutat în apele Dunării. Bărbatul plecase la pescuit scrumbie

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite