VIDEO Doi bărbaţi, scoşi din nămeţi de jandarmii tulceni. Iată cum arată drumul spre Agighiol!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi 31 ianuarie, 20  de jandarmi din Inspectoratul Judeţean de Jandarmi  au intervenit pentru salvarea a două persoane blocate în autoturism pe comunicaţia Tulcea - Agighiol. În urma unui apel  prin 112, în jurul orei 08.40, o persoană a solicitat sprijin, întrucât se afla înzăpezită în trafic, cu autoturismul personal.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea, a  acţionat pe D.J. 222 în zona Fermei Agighiol,  cu două autovehicule şi 20 de jandarmi, pentru salvarea a doi bărbaţi,  cu vârste cuprinse între 55 şi 62 de ani, cu domiciliul în localităţile Agighiol şi Sarichioi,  care se aflau blocate într-un autoturism.
Intervenţia a fost foarte dificilă, datorită stratului mare de zăpadă depus pe carosabil, deplasarea jandarmilor făcându-se pe jos aproximativ 3 Km, până la locul intervenţiei.
În sprijinul jandarmilor a acţionat şi un buldo – excavator, de la ferma Agighiol, utilaj cu care cele două persoane au fost transportate ulterior  la domiciliu.
Jandarmeria Tulcea recomandă cetăţenilor să limiteze pe cât posibil deplasările în afara localităţilor, pot risca să rămână blocaţi, marea majoritate a drumurilor sunt impracticabile datorită viscolului foarte puternic care depune un strat mare de zăpadă pe carosabil.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite