UPDATE Incendiu izbucnit la depozitul unei fabrici de textile. Flăcările s-au extins şi la o casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU TULCEA
FOTO ISU TULCEA

Mai multe echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările ce au izbucnit la depozitul unei fabrici de textile din localitatea Greci, judeţul Tulcea.

UPDATE ora 18.50 ISU Tulcea a transmis că incendiul a fost lichidat. Urmează să se stabilească din ce cauze au izbucnit flăcările.

UPDATE ora 16.25 În acest moment sunt 25 de subofiţeri, 2 ofiţeri, 6 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă care intervin pentru lichidarea incendiului.

„Este sub control, dar din cauza cantităţii mari de material combustibil şi a vântului intervenţia va fi de durată”, spun reprezentanţii ISU Tulcea.

Ştirea iniţială:

Din primele informaţii furnizate de ISU „Delta” Tulcea, la faţa locului intervin două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la Secţia de pompieri Măcin.

„Cea de a treia autospecială este pe drum, de asemenea de la Detaşamentul de pompieri Tulcea au fost trimise 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă. La momentul apelului pompierii din cadrul Secţiei de pompieri Măcin interveneau la lichidarea unui incendiu care se manifesta la o casă în localitatea Măcin”, transmite ISU Tulcea.

Din cauza vântului, flăcările s-au extins şi la acoperişul unei case din apropiere.

În total, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială de primă intervenţie şi comandă, 17 subofiţeri şi 2 ofiţeri intervin în acest moment pentru stingerea incendiului. Echipele sunt coordonate de Prim-adjunctul Inspectorului Şef, Locotenent colonel Şoavă Vasile.

Incendiu Fabrica Textile Tulcea

Pe aceeaşi temă:

Accident rutier cu patru victime. Medicii au declarat decesul unui tânăr de 25 de ani

Accident mortal în judeţul Tulcea. Trei victime încarcerate, printre care şi un copil

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite