Un şofer beat a lovit cu maşina microbuzul FCM Dunărea Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier a avut loc duminică după amiază, în jurul orei 14.00, în localitatea Somova din judeţul Tulcea. În microbuz se afla numai şoferul, care se îndrepta spre Tulcea, pentru a prelua o delegaţie.

Şoferul microbuzului circula pe E87, în zona localităţii Somova, dinspre Galaţi spre Tulcea. La un moment dat, de pe un drum lateral a ieşit o Dacia, care a lovit microbuzul.

Din câte spun reprezentanţii FCM Dunărea Galaţi, şoferul lor nu a păţit nimic, iar accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale minore.

Şoferul vinovat este L. Ion (76 de ani) din Somova, care se afla la volanul unui autoturism Dacia Break 1310 şi se deplasa pe un drum de piatră din afara localităţii.

La un moment dat, localnicul din Somova s-a angajat în traversarea intersecţiei cu E87, fără a se asigura corespunzător, şi a intrat în coliziune cu un microbuz Ford Tranzit, pe care l-a avariat în lateral dreapta spate.

La volanul microbuzului se afla P. Dumitru (40 de ani) din Galaţi.

Şoferul Daciei avea permis corespunzător şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice: 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celălalt şofer avea poseda permis corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai citiţi şi:

Accident la Somova: o şoferiţă a ajuns cu maşina în parapet

FOTO Accident la Somova: un bărbat a aţipit la volan

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite