Un deţinut a evadat de la punctul de lucru Alum SA. Cine are informaţii despre fugar este rugat să sune la 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri,  16 sepembrie, în jurul orei 14:50,  deţinutul  Marian Ciuraru, în vârstă de 23 de ani, a părăsit punctul de lucru Alum S.A, unde presta activităţi lucrative. El este condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Pentru prinderea deţinutului fugar, au fost dispuse de îndată măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces– posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Tulcea, conform unui comunicat al penitenciarului Tulcea. .

De asemenea, conducerea penitenciarului cooperează cu Inspectoratul de Poliţie Tulcea, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Tulcea si Poliţia de Frontieră Tulcea.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Semnalmentele fugarului sunt urm[toarele:

– înălţime: 1,65 m

- ochi căprui

-  păr şaten închis

-       barbă rasă

-       constituţie: atletică

-       îmbrăcămite: pantalon scurt negru şi tricou de culoare verde brotăcel

În cazul în care cineva deţine informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului poate contacta cea mai apropiată unitate de poliţie sau poate suna la numărul de telefon 112. De asemenea, leste pus la dispoziţie numărul de telefon al Penitenciarului Tulcea - (0240) 531.551.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite