Un constănţean acuzat de trafic de influenţă a fost găsit într-un sat din Delta Dunării la jumătate de an de la condamnare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Mola (32 de ani) FOTO Neptun TV
Nicolae Mola (32 de ani) FOTO Neptun TV

Nicolae Mola (32 de ani) din Constanţa era căutat de un an de autorităţile din judeţul vecin. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă în urmă cu un an. Tânărul constănţean a fost judecat şi condamnat în lipsă.

În vara anului 2012 Nicolae Mola a fost arestat preventiv. Numai în acte, însă, pentru că Mola nu era de găsit la momentul în care instanţa din Constanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare.

Nu a fost de găsit nici în lunile care au urmat, astfel că procurorii şi-au terminat treaba fără să discute cu Nicolae Mola, l-au trimis în judecată în lipsă, iar în aprilie 2013 Nicolae Mola a fost condamnat în lipsă: cinci ani de închisoare pentru trafic de influenţă.

Acesta este acuzat că a determinat mai multe persoane din judeţul Constanţa să îi dea bani pentru a le ajuta să obţină locuinţe ANL.

Prima dată Nicolae a luat 1.000 de euro de la o femeie pe care a asigurat-o că o va ajuta să primească locuinţă ANL, urmând ca diferenţa, până la 2.500 de euro, să o primească după semnarea contractului. În total, patru persoane au fost înşelate de Nicolae Mola, care a dispărut cu banii.

Marţi seara, Nicolae a fost identificat de către poliţiştii tulceni în localitatea Dunavăţul de Jos, comuna Murighiol, acolo unde se relaxa la o terasă. După ce a fost verificat, oamenii legii au constatat că turistul petrecăreţ este căutat de Poliţia Constanţa. Nicolae a fost predat autorităţilor din judeţul vecin.

Presa din judeţul Constanţa face referire la Nicolae Mola ca fiind un adevarat escroc sentimental: el le agăţa femei din judeţ pe reţelele de socializare, le cerea bani şi dispărea la scurt timp după aceea.

Mai citiţi şi:

Atenţie, fetelor! El vă «agaţă» pe Internet, apoi fuge cu banii voştri

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru trafic de influenţă şi şantaj

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite