Un bărbat a murit şi alţi doi au fost răniţi în urma unui conflict între şapte persoane în Babadag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a murit şi alţi doi au fost răniţi în urma unui conflict între şapte persoane în Babadag / FOTO Arhivă
Un bărbat a murit şi alţi doi au fost răniţi în urma unui conflict între şapte persoane în Babadag / FOTO Arhivă

Un bărbat a murit şi alţi doi au fost răniţi în urma unui conflict care a avut loc între şapte persoane, sâmbătă seara, în oraşul tulcean Babadag. La faţa locului au intervenit luptători de la Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, zona fiind monitorizată în continuare.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, pe data de 6 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Babadag au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 din oraşul Babadag, are loc un conflict între mai multe persoane.

Conform Focuspress, oamenii se strânseseră iniţial la o petrecere care a degenerat în bătaie generalizată. Cel care avea să moară îşi invitase rudele să sărbătorească achiziţia unei case.

„Ajunşi la fata locului, poliţiştii au identificat persoanele implicate in altercaţie şi  au stabilit faptul că între şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 52 de ani din localitate, ar fi izbucnit un conflict spontan, aceştia agresându-se fizic şi verbal. În urma conflictului au rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din oraşul Babadag şi rănirea altor doi bărbaţi de 22 şi 30 de ani, din aceeaşi localitate, care ulterior au fost transportaţi la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Tulcea.

Sursa citată a precizat că pentru prevenirea escaladării conflictului, la faţa locului au fost prezenţi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Tulcea şi jandarmi din cadrul IJJ Tulcea.

De asemenea, zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

În cauză, cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite