Tulcea: Un bărbat a murit, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el în timp ce lucra la reţeaua de canalizare

0
0
FOTO ISU
FOTO ISU

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a murit, iar altul de 59 de ani a fost salvat, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste ei, în timp ce lucrau la reţeaua de canalizare într-o localitate din judeţul Tulcea, pentru scoaterea muncitorilor fiind nevoie de intervenţia pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, în localitatea Mihail Kogălniceanu, după ce două persoane, de 59, respectiv 61 de ani, au fost prinse sub un mal surpat, la faţa locului deplasându-se două autospeciale şi două ambulanţe.

Pompierii au reuşit mai întâi să scoată persoana de 59 de ani, care era în viaţă, iar apoi au scos trupul bărbatului de 61 de ani. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în pofida eforturilor depuse a fost constatat decesul.

Bărbaţii respectivi făceau o lucrare pentru reţeaua de canalizare din localitatea Mihail Kogălniceanu atunci când malul de pământ s-a surpat peste ei. Ei au fost prinşi acolo aproximativ 20 de minute, adâncimea gropii respective fiind de circa trei metri.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.

Mal de pamant surpat FOTO ISU
Tulcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri