Tulcea: Un alt soţ îndurerat, parte civilă în dosarul împotriva lui Niculae Razem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Filip (41 de ani) este al treilea care se constituie parte civilă în dosarul deschis împotriva şoferului Neculai Razem, cel care conducea autobuzul în care se aflau femeile care mergeau către Gelco. Nu a avansat nicio sumă.

Numărul celor care solicită daune materiale şi morale din partea şoferului de autobuz care conducea maşina care s-a răsturnat joia trecută pe dig creşte de la o zi la alta.
Astăzi, Vasile Filip s-a constituit şi el parte civilă în dosarul deschis împotriva lui Neculai Razem. „Este al treilea care solicită daune. Nu a avansat nicio sumă, dar s-a contituit parte civilă în acest dosar“, spune procurorul Ionel Scutelnicu.
Tulceanca Anişoara Filip (41 ani) este una dintre cele patru victime s-a stins în accidentul de pe 30 septembrie. A lăsat în urmă doi copii, de 19 şi 21 ani, şi un soţ care încă nu înţeleg ce s-a întâmplat.
Vasile Filip, un om care nici acum nu ştie ce s-a întâmplat şi de ce a trebuit să moară soţia sa, ne-a povestit că  a fost anunţat pur şi simplu, şi nimeni nu i-a oferit vreo explicaţie.
„Avea o presimţire. De 17 ani de când lucrează la Gelco mi-a spus că ceva se va întâmpla. E un blestem acolo. Ultima dată spunea că autobuzul în care sunt duse la muncă, ca animalele în vagon, are probleme mari. Chiar îi era frică să mai urce în el, mai ales că şoferul lua şi în picioare oameni. Muncea şi sâmbăta şi duminica. Nu avea un liber, nu avea concediu. Mâine trebuia să aibă şi ea o zi liberă şi vroiam să mergem la părinţi. Mergem, dar ea e în sicriu“, a declarat pentru Adevărul de Seară Tulcea Vasile Filip înainte de a ridica de la morgă corpul neînsufleţit al soţiei.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite