Tulcea: Parchetul a dispus urmărirea penală a lui Niculae Razem, şoferul autobuzului ucigaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul ce poartă pe conştiinţă patru suflete
Şoferul ce poartă pe conştiinţă patru suflete

Astăzi după-amiază, prim-procurorul Ionel Scutelnicu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a dispus începerea urmăririi penale pentru ucidere din culpă împotriva lui Nicolae Razim, şoferul autobuzului ucigaş.

Update ora 18.00: Niculae Reazem a declarat  în urmă cu jumătate de oră procurorului Ionel Scutelnicu că este pregătit să suporte orice consecinţă a legii.

„Pur şi simplu mi-a fost milă de el. A venit cu o sacoşă cu haine ca să le aibă la el dacă voi da ordonanţă de reţinere. Cred că este ultimul meu caz. Voi ieşi din procuratură după soluţionarea acestui dosar. Şoferul Razim nu reprezintă pericol public“, a declarat prim-procurorul Scutelnicu.

Niculae Razim, şoferul autobuzului implicat în tragicul accident din 30 septembrie, în care şi-au pierdut viaţa patru femei.

„Omul este extrem de cooperant, mai ales că regretă ceea ce s-a întâmplat. În timpul audierilor a plâns şi am fost nevoit să-l las să se liniştească. Am dispus începerea urmării penale pentru ucidere din clupă şi nerespectarea actelor normative privind convenţiile şi normele de respectarea securităţii muncii. Nu am dispus reţinerea tâta timp cât omul nu este pericol public. Nu s-a sustras audierilor şi mai ales a dovedit că este dispus să participe la anchetă. Mi-a spus că are pe conştiinţă patru vieţi şi regretă toată viaţa că pe acel drum le-a condus spre moarte“, a declarat procurorul Ionel Scutelnicu.
Audierile vor continua şi mâine.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite